Winkelmand

Q: Hoeveel kost entree naar het festival?

A: Helemaal niks.

Q: Maken jullie gebruik van muntjes?

A: Jazeker! In het kader van duurzaamheid zijn onze muntjes gemaakt van gerecycled plastic en niet breekbaar. Er zijn dus geen halve muntjes. Je kunt muntjes halen bij de infobalie, we accepteren pin en contant.

Q: Hoeveel kost een muntje?

A: Een muntje zal een nog nader te bepalen bedrag kosten. Let op, onze muntjes zijn niet breekbaar. Er zijn dus geen halve muntjes in de omloop. Muntjes kun je halen bij de infobalie, we accepteren pin en contant.

Q: Moet ik betalen voor een slokje water?

A: Nee hoor, er is een watertappunt op het terrein waar je gewoon gratis een gemeentepilsje kunt halen. Neem dus een (leeg!) flesje mee, of haal een super hippe waterfles met het BASIL logo erop en hydrateer jezelf tot je erbij neervalt.

Q: Mogen honden mee op het terrein?

A: Hoe leuk we ze ook vinden, honden zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Een deel van het park zal echter gewoon open zijn voor Fifi’s dagelijkse wandelingetje.

Q: Wat is er te eten op het terrein?

A: Er zal dit jaar weer gekookt worden door onze thuiskoks, te halen voor enkele muntjes. Verder is zijn er sandwiches en andere heerlijke verassingen te eten. Ook zijn er super toffe foodtrucks aanwezig, dus verhongeren zal je niet!.