Randprogrammering

Extinction Rebellion

Extinction Rebellion zet zich actief in voor de planeet. Hun missie is een inclusieve, duurzame en rechtvaardige samenleving bewerkstelligen. Ze zullen een lezing geven genaamd “Klimaatcrisis: hoe zit het en wat kunnen we doen?”. Ook zal er een standje aanwezig zijn waar je je kunt laten informeren over de dingen die jij kunt doen voor het klimaat.

Be Silk

Met behulp van een huisgemaakte suikerwax en bodylotion zorgt Be Silk er op een duurzame manier voor dat jij er zo glad als een dolfijntje bijloopt. Suiker en water, meer is het niet. Ze geven workshops en zullen hun producten verkopen bij hun eigen standje.

Wijkverenigingen Roomburg en Meerburg

Deze wijkverenigingen zetten zich in voor een gezellige en prettige buurt voor de bewoners rondom het Park Matilo. Ze zetten zich in op allerlei verschillende gebieden: veiligheid, cultuureducatie, solidariteit, gezelligheid, en, je raadt het al, duurzaamheid! Ze zijn te vinden bij hun eigen stand.

Florine de Cock

Florine beschildert T-shirts met haar eigen designs. Zo heeft ze ook de mooie groene shirts gemaakt waar de organisatie mee rond zal lopen op 7 september! Haar werk is te koop bij haar eigen kraampje, en te bewonderen op haar eigen website www.florinedecock.nl

Melissa de Bie

Melissa maakt de mooiste lamp-creaties van oude flessen en zal ze op Basil gaan verkopen.

Familie Van Delft

Een creatief gezin dat oude spulletjes nieuw leven inblaast. Zelfgemaakte kralen, stickers, beschilderde LP’s en andere kleine ge-upcyclede kunstwerkjes zijn bij hun kraampje te vinden.

De Broedmachine

De broedplaats van creatieve ondernemingen en maakplaats uit Beverwijk. Verschillende ondernemers van De Broedmachine zullen te vinden zijn op Basil. Zo zal er kunst te zien zijn van Monique Zuyderdam en er zal een lezing worden gegeven door Annabel over hoe een oude meubelwinkel geheel circulair verbouwd is tot een creatieve broedplaats

Fleur Spijker

Fleur Spijker is de wethouder van Duurzame Verstedelijking, Ruimte & Wonen. Zij zal een lezing geven over de verduurzaming van woningen in Leiden.

Ballenbak

In een kleine rode caravan met zwarte stippen zit een heel compact feestje verstopt, inclusief ballenbak en opblaasbeesten.